Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Speváčka Pink poriadne zúri: Vytočila ju slávna kolegyňa!

 P!NK Zobraziť galériu (3)
P!NK (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Počas druhej polovice februára sa v Austrálii objavili hneď dve svetoznáme hviezdy hudobnej scény. Kým vystúpenia Taylor Swift (34) ťahali obrovskú mediálnu pozornosť, tak turné jej kolegyne Pink si aj napriek vypredaným štadiónom rovnaký priestor nezískalo. Z toho má byť podľa všetkého hudobníčka poriadne naštvaná.

Fanúšikovia v Austrálii si začiatkom tohto roka mohli užiť tie najväčšie hviezdy, aké momentálne hudobný svet ponúka. Vo viacerých mestách sa totiž v druhej polovici februára objavili Taylor Swift a Pink. 

Boj o mediálnu pozornosť vyhrala jednoznačne Swift, ktorá okrem svojho turné priťahovala záujem aj svojím chystaným albumom The Tortured Poets Department či vzťahom s hviezdou amerického futbalu Travisom Kelcem.

Taylor Swift
Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift  (Zdroj: SITA)

To sa však podľa slov austrálskeho moderátora Tima Blackwella Pink vôbec nepáčilo a z celej situácie bola poriadne nahnevaná. Umelkyňa totiž rovnako, ako Swift, vypredávala štadióny po celej krajine, avšak podobného záujmu sa nedočkala.

„Je celkom vtipné, že všetci teraz hovoria len o Taylor Swift a Beyonce. Pink pritom rovnako vypredáva štadióny. Kamarát, ktorý jej robil sprievodného speváka mi povedal, že je poriadne nahnevaná z toho, že nikto nehovorí o tom, že vypredáva štadióny," povedal moderátor v podcaste Ricki-Lee, Tim & Joel.

Pink
Zobraziť galériu (3)
Pink  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: PinkTaylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu