Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DRZOSŤ niektorých ľudí nepozná hraníc: Lady Gaga (36) čelí TRESTNÉMU OZNÁMENIU... Neuveríte, kto ju ženie pred súd!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To snáď nemyslí vážne! Pred dvoma rokmi dvojica zlodejov ukradla hviezdnej speváčke Lady Gaga (36) jej dvoch buldočkov. So zlodejmi spolupracovala aj Jennifer McBride, ktorá nakoniec vyviazla len s podmienkou. Teraz však hudobníčku ženie pred súd za to, že jej nevyplatila odmenu vo výške 500-tisíc dolárov, ktorú sľúbila za nájdenie jej psov.

Takmer na deň presne pred dvoma rokmi dvojica ozbrojených páchateľov uniesla dvoch francúzskych buldočkov, ktoré patrili Lady Gage. Muž, ktorý ich bol venčiť, ich bránil vlastným telom a zlodeji ho nakoniec postrelili. 

S únoscami spolupracovala aj Jennifer McBride, ktorá psov od mužov prevzala. Dva dni po krvavom útoku ich odniesla na políciu s tým, že za ne dostane odmenu 500-tisíc dolárov, ktoré za ich nájdenie prisľúbila slávna speváčka.

Polícii však netrvalo dlho, kým zistila, že sa s páchateľmi pozná. Žena nakoniec skončila pred súdom, ktorý jej vymeral dvojročný podmienečný trest. Po jej najnovšom kroku je však zrejmé, že ju svedomie za jej skutky vôbec nehryzie.

Podľa informácii magazínu TMZ totiž McBride podala trestné oznámenie na Lady Gagu za to, že jej spomínanú odmenu speváčka nevyplatila. Argumentuje tým, že umelkyňa prisľúbila, že v prípade nájdenia jej psov vyplatí odmenu za akýchkoľvek okolností. Či však hudobníčka myslela aj na takýto prípad, je viac ako otázne...

Lady Gaga
Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga  (Zdroj: Apple TV)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu