Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdny herec je vraj otcom 7. dieťaťa: Nikto nevie, kedy sa narodilo... Prevalilo sa to až teraz!

Jude Law Zobraziť galériu (9)
Jude Law (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jeho rodina sa poriadne rozrastá. Britský herec Jude Law (50) sa podľa všetkého teší zo svojho siedmeho potomka. Na londýnskom letisku Heathrow sa ukázal so svojou manželkou Phillipou Coan (35) a dvoma malými deťmi. Tento pár má však len jedno spoločné dieťa, a tak sa okamžite začalo špekulovať o tom, že sa slávny herec stal opäť otcom.

Jude Law patrí medzi najznámejších hercov svojej generácie a svoj talent dokazuje dlhé roky na divadelných doskách a pred kamerami. Fanúšikovia ho môžu poznať najmä z počinov, ako sú Prázdniny, Sherlock Holmes či Talent pána Ripleyho.

Jude Law
Zobraziť galériu (9)
Jude Law  (Zdroj: SITA)

Okrem jeho umenia dokázal zaujať aj svojím divokým partnerským životom. Momentálne je však šťastný po boku svojej druhej manželky Phillipy Coan, s ktorou si povedali svoje áno v roku 2019 a o rok neskôr sa im narodilo ich prvé spoločné dieťa.

Podľa britského denníku The Sun sa však počet detí hviezdneho umelca opäť navýšil. Na londýnskom letisku Heathrow sa totiž objavil so svojou manželkou a dvomi deťmi, ktoré boli v kočíku. A keďže dvojica má len jedno dieťa a ostatní potomkovia Lawa sú výrazne starší, okamžite sa začalo hovoriť o tom, že hviezdny herec sa stal opäť otcom.

Jude Law, Phillipa Coan
Zobraziť galériu (9)
Jude Law, Phillipa Coan  (Zdroj: SITA)

Pre Lawa by to bolo už siedme dieťa. So súčasnou manželkou má jedno dieťa, ktoré sa narodilo v septembri 2020. Svojich synov Raffertyho (27) a Rudyho (20) a dcéru Iris (22) má z prvého manželstva so Sadie Frost. 13-ročnú dcéru Sophiu má potom s modelkou Samanthou Burke a so speváčkou Catherine Harding má najmladšiu dcéru Adu (7).

Viac o téme: Jude Law
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu