Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herečka Rebel Wilson sa bude VYDÁVAŤ: S partnerkou sa zasnúbili ORIGINÁLNYM spôsobom!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (7)
Rebel Wilson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Herečka Rebel Wilson (42) prežíva jedno z najšťastnejších období jej života. Počas minulého roka priznala vzťah so svojou partnerkou Ramonou Agruma (38) a narodila sa jej dcéra Royce Lillian. Počas včerajšieho dňa prekvapila svojich fanúšikov opäť, pretože oznámila svoje zásnuby.

Austrálskej herečke sa v poslednom období darí plniť si svoje sny. Po tom, čo konečne našla lásku po boku svojej priateľky Ramony Agruma, sa jej na konci minulého roka narodila jej prvorodená dcéra Royce, ktorú na svet priviedla náhradná matka. 

Dobrým správam však nie je koniec. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž včera svojim fanúšikom oznámila, že sa so svojou polovičkou zasnúbila! Urobili tak v Disneylande a okrem fotiek z ich veľkého dňa, pridala umelkyňa k príspevku aj krátky popis.

„Povedali sme si ÁNO! Chcem sa poďakovať úžasnému tímu v Disneylande, ktorý nám pomohol zorganizovať toto nádherné prekvapenie," napísala Wilson. Pod príspevkom sa okamžite roztrhlo vrece s gratuláciami. Okrem jej fanúšikov sa pridalo aj mnoho známych osobností. „Ľúbim vás dievčatá. Som za vás veľmi šťastná. Úžasný spôsob, ako sa zasnúbiť," napísala Paris Hilton. S gratuláciami sa k nej pridali napríklad bývalá lyžiarka Lindsey Vonn či herečka Tori Spelling.

Dvojica svoj vzťah potvrdila v júni minulého roka, avšak v spoločnosti sa objavovali bok po boku aj predtým. Wilson je známa herečka, ktorá sa preslávila vo filmoch, ako sú napríklad Ako byť single či Podfukárky. Jej partnerka Ramona Agruma patrí medzi známe návrhárky v oblasti módy a šperkov.

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu