Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovské PREKVAPENIE: Herečka Rebel Wilson sa v tajnosti stala matkou... Zverejnila aj FOTO dieťatka!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (4)
Rebel Wilson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tak toto je ale prekvapenie! Herečka Rebel Wilson (42) prežíva hádam najkrajšie obdobie svojho života. Nielen, že je šťastne zamilovaná, ale v týchto dňoch sa jej začal plniť sen o rodine. Narodilo sa jej totiž jej prvé dieťatko.

Médiá v uplynulých dňoch obleteli správy týkajúce sa súkromia herečky Rebel Wilson. Podľa tvrdení z jej okolia sa vraj so svojou priateľkou Ramonou zhruba po 7 mesiacoch randenia zasnúbili. Fanúšikovia neskrývali nadšenie a zahrnuli ich gratuláciami. V súvislosti na to, ale dvojica správy o ich zásnubách poprela. 

Avšak... V živote slávnej herečky aj tak došlo k jednej veľkej novinke. Prostredníctvom sociálnej siete Instagram svetu oznámila, že sa stala mamou. „Som pyšná, že vám môže oznámiť, že sa mi uplynulý mesiac vďaka náhradnej matke narodilo moje prvé dieťa - Royce Lillian. Ani nedokážem opísať, ako veľmi ju milujem. Je to nádherný zázrak,” uviedla vo svojom príspevku Rebel. Zároveň poďakovala každému, kto sa na tomto zázraku podieľal. 

Azda najväčšie slová vďaky adresovala herečka náhradnej matke. „Ďakujem, ze si mi pomohla založiť si moju vlastnú rodinu. Je to úžasný dar. Ten najlepší dar! Som pripravená dať Roycie všetku lásku, akú si dokážete predstaviť. Učím sa rýchlo... Veľa rešpektu všetkým matkám. Som hrdá na to, že som s vami v klube,” uzavrela Wilson.  

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu