Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DRÁMA na nakrúcaní filmu: Slávnu herečku museli previezť do nemocnice!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (2)
Rebel Wilson (Zdroj: Profimedia)

SAVANNAH - Na natáčanie nebude mať len pekné spomienky... Austrálska herečka Rebel Wilson (43) v posledných týždňoch pracovala na filme Bride Hard. Počas víkendu sa jej však stala nepríjemná nehoda, po ktorej skončila v nemocnici.

Filmový svet momentálne s napätím sleduje spoločný štrajk scenáristov a hercov. Tí bojujú za lepšie podmienky a vyššie platy, čo však takmer úplne zastavilo výrobu nových projektov a je otázne, kedy sa táto situácia vyrieši.

Výnimkou sú jedine projekty, ktorých produkcia je nezávislá a nie je súčasťou veľkých filmových štúdii. Jedným z nich je aj komédia Bride Hard, v ktorej si hlavnú úlohu zahrá slávna austrálska Rebel Wilson.

Tá však na natáčanie tohto počinu nebude spomínať v dobrom. Počas minulého týždňa totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram prezradila, že počas neho sa jej stala nehoda, kvôli ktorej skončila v nemocnici. „Takto som prácu na tomto filme skončiť nechcela. Po tom, ako sa mi počas natáčania stala nehoda, mám na tvári tri stehy a bola som v nemocnici až do rána," napísala herečka k fotke jej tváre, na ktorej ukázala svoje bolestivé zranenie.

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (2)
Rebel Wilson  (Zdroj: Instagram R.W.)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu