Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

TRAGÉDIA v šoubiznise! Zomrel Eminemov dvojník (†40)... Auto smrti pripravilo princezničky o ich milovaného otca

Ryan Shepard a Eminem Zobraziť galériu (9)
Ryan Shepard a Eminem (Zdroj: Facebook/ Eminem TV)

KENNEWICK - Prišiel o človeka, ktorý mu bol blízky! Vo veku 40 rokov zomrel na následky autonehody kaskadér a dvojník slávneho speváka Eminema (50) - Ryan Shepard. Ten sa po boku slávneho umelca objavoval hlavne začiatkom tisícročia, keď účinkoval vo viacerých jeho klipoch a zúčastnil sa tiež rapperovho turné.

Ryan Shepherd sa preslávil hlavne vďaka svojej podobe s jedným z najznámejších rapperov na svete - Eminemom. Vďaka tomu bol súčasťou jeho turné a objavil sa napríklad aj na vystúpení umelca na MTV Movie Awards.

V posledných rokoch sa však venoval strojnému inžinierstvu. V minulosti pracoval napríklad pre Disney, naposledy bol zamestnancom firmy SpaceX, ktorej majiteľom je jeden z najbohatších ľudí na svete Elon Musk.

Na konci januára však jeho život tragicky vyhasol. Ako jeho brat Kyle pre TMZ uviedol, v nočných hodinách ho pri precházdaní cez cestu zrazilo auto. Privolaní záchranári ho okamžite previezli do nemocnice, kde však svojim zraneniam podľahol.

Ryan Shepard a Eminem
Zobraziť galériu (9)
Ryan Shepard a Eminem  (Zdroj: Facebook/ Eminem TV)

Shepard bude chýbať hlavne svojím dvom dcéram, ktoré majú 11 a 7 rokov. Jeho brat tiež povedal, že pohreb prebehol 4. februára. Vodič, ktorý auto šoféroval, bol podľa informácii triezvy a po nehode okamžite spolupracoval s políciou.

Viac o téme: Eminem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu