Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa speváčka si poriadne zavarila: BITKA v nočných uliciach, hrozí jej väzenie!

Lady Leshurr má poriadny problém. Zobraziť galériu (3)
Lady Leshurr má poriadny problém. (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Zarobila si na poriadny problém. Britská rapperka a hudobníčka Lady Leshurr (34) sa počas svojho sobotného vyčíňania v uliciach Londýna pobila. Dve ženy, ktoré sa konfliktu zúčastnili, museli byť prevezené do nemocnice a hviezda televíznej šou Dancing on Ice čelí vážnym obvineniam z napadnutia.

Melesha Katrina O'Garro, ako znie jej celé meno, sa preslávila vďaka sérii Queen's Speech, v ktorej predvádzala freestyle rap. Neskôr sa objavila v niekoľkých súťažiach, avšak najväčšiu slávu jej priniesol až program Dancing on Ice, v ktorom dokonca skončila v semifinále.

VIDEO: Lady Leshurr v šou Dancing on Ice predvádzala skvelé výkony. 

Leshurr však momentálne rieši úplne iné starosti. Dokonca jej hrozí pobyt za mrežami. V sobotu v skorých ranných hodinách sa totiž zaplietla do bitky, ktorá skončila pre dve neznáme ženy veľmi nešťastne.

Obe totiž museli byť prevezené do nemocnice, kde ich museli ošetriť. Jednou z útočničok mala byť aj spomínaná speváčka. Pre britský denník Mirror sa k celej situácii vyjadril policajný hovorca londýnskej polície.

„Obvinené boli dve ženy. Melesha O’Garro bola obvinená z dvoch a Sherelle Smith z jedného prečinu. 22. októbra boli zatknuté po tom, čo nám bola nahlásená bitka. Dve ženy následkom tohto konfliktu skončili v nemocnici a obe boli po ošetrení prepustené," uviedol hovorca.

Lady Leshurr nemá dôvod na úsmev.
Zobraziť galériu (3)
Lady Leshurr nemá dôvod na úsmev.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lady Leshurr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu