Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

PROBLÉMY známeho herca: Kvôli domácemu násiliu skončil ZA MREŽAMI... Všetci sa mu otáčajú chrbtom!

Jonathan Majors Zobraziť galériu (4)
Jonathan Majors (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Jeho dobre rozbehnutá kariéra dostala stopku. Herec Jonathan Majors (33) bol minulý mesiac zatknutý kvôli obvineniam z domáceho násilia. Aj napriek tomu, že všetko popiera, sa mu kvôli týmto problémom otočili chrbtom spoločnosti, s ktorými spolupracoval.

Jonathan Majors sa v poslednej dobe prepracoval medzi hereckú elitu. V minulom roku sa objavil v akčnom filme Devotion a tento rok zahviezdil v marvelovke Ant-Man a Wasp: Quantumania. Svoje herecké kvality ukázal aj v treťom pokračovaní filmovej série Creed.

Michael B. Jordan a Jonathan Majors vo filme Creed III
Zobraziť galériu (4)
Michael B. Jordan a Jonathan Majors vo filme Creed III  (Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer)

Počas minulého mesiaca však dostala jeho kariéra stopku. 25. marca ho totiž v New Yorku zatkla polícia. Za mreže putoval kvôli vážnym obvineniam z domáceho násilia. Svoju priateľku mal podľa informácii denníku Mirror napadnúť, obťažovať a škrtiť.

Jeho ďalšie pokračovanie vo filmovom priemysle je tak nateraz otázne. Ruky od neho dávajú preč aj firmy, ktoré doteraz stáli po jeho boku. Spoluprácu s nim podľa magazínu Deadline ukončila manažérska spoločnosť Entertainment 360 a rovnako sa zachovala aj PR spoločnosť The Lede Company.

Herec však všetku vinu popiera a jeho právnik sa nedávno vyjadril, že jeho klient je nevinný. „Johnathan Majors je nevinný a pravdepodobne sa stal obeťou hádky, ktorú mal so ženou, ktorú pozná," povedal jeho zástupca.

Jonathan Majors
Zobraziť galériu (4)
Jonathan Majors  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jonathan Majors
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu