Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DOHRA za pikantné rečí princa Harryho: Och, to je ale potupa!

Princ Harry Zobraziť galériu (5)
Princ Harry (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Princ Harry (38) a jeho kniha s názvom Spare, ktorá je plná šokujúcich odhalení, už pár dní plní stránky bulvárnych médií. Nie je tajomstvom, že v nej hovoril aj o intímnostiach. Nuž, a to sa rozhodol využiť aj výrobca erotických hračiek, ktorý si skrz neho spravil zaujímavú reklamu.

Podľa medializovaných informácií princ Harry vo svojej knihe zmienil svoj penis viac než 15-krát, vrátane toho, že ho viackrát pomenoval aj inými názvami. Spomínal napríklad historku o tom, ako prišiel o poctivosť, či bez okolkov opísal historku s omrznutým penisom. 

Práve tieto pikantné pasáže vraj výrobcu erotických hračiek priviedli k tomu, že si skrz Harryho urobili reklamu. V uliciach sa objavili bilbordy so sexuálnou pomôckou, ktorá sa pri istých praktikách využíva na zapchatie úst. Pri nej svieti nápis - „Mlčať je zlato, Harry.”

Spomínaná spoločnosť svoje počínanie aj komentovala. Vyjadrila sa, že síce stoja na strane Harryho a Meghan, avšak niektoré z jeho výrokov už boli jednoducho príliš. Preto sa na ne rozhodli zareagovať práve takýmto spôsobom. Čo na tento nápad hovoríte?

Viac o téme: HarryPrinc HarrySpare
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu