Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Harry prehovoril o sexe s Meghan: Puritáni sa budú červenať!

Meghan a Harry Zobraziť galériu (2)
Meghan a Harry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vytáral fakt všetko? Hoci by sa mohlo zdať, že všetky zaujímavé pasáže z knihy princa Harryho už boli publikované, vyzerá to tak, že ešte stále má svetu čo ponúknuť. Za zmienku stoja napríklad detaily vášnivého stretnutia v istom londýnskom hoteli, ku ktorému s Meghan došlo v začiatkoch ich vzťahu.

Horúcou témou týchto dní je kontroverzná kniha princa Harryho s názvom Spare, ktorá je plná šokujúcich odhalení z jeho života. On sám už v súvislosti s tým absolvoval viacero rozhovorov, kde tento svoj škandalózny kúsok propaguje. 

Pre mnohých čitateľov budú nepochybne zaujímavé pasáže, kde sa princ vyjadruje o svojej manželke Meghan. Ako prezrádzajú publikované úryvky, otvorene opísal napríklad jedno z ich vášnivých stretnutí, ku ktorému došlo zhruba dva mesiace po tom, čo spolu začali randiť. 

Dvojica sa tajne stretla v istom londýnskom hoteli, kde pracovala tmavovláskina kamarátka. Tá Harryho nepozorovane priviedla k dverám jej izby. „Vtiahla ma dnu a jedným pohybom tej kamarátke poďakovala. Potom rýchlo zabuchla dvere, aby nás nik nevidel. Chcel by som povedať, že sme na dvere zavesili tabuľku s nápisom Nerušiť, ale myslím, že na to nebol čas,” prezradil k tomu Harry, čím dal najavo, že toto stretnutie bolo poriadne vášnivé. 

Harry v súvislosti s tým prezradil, že "v utajení" musel byť aj na ďalší deň, keď si do izby objednali raňajky. „Meg mi pošepkala, nech sa skryjem do kúpeľne, ale ja som mal lepšiu skrýšu,” uviedol Harry, ktorý sa skryl ku nej pod paplón. „Poslíček si ma nevšímol, ale stále veľa rozprával a rozprával a mne tam pomaly dochádzal vzduch,” dodal princ. Ako táto romanca skončila, všetci veľmi dobre vieme...

Princ Harry s manželkou Meghan
Zobraziť galériu (2)
Princ Harry s manželkou Meghan  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: HarryPrinc HarryMeghanSpare
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu