Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Náhla SMRŤ finalistu zo speváckej šou: INFARKT... Mal iba 31 rokov!

Curtis CJ Harris mal iba 31 rokov.
Curtis CJ Harris mal iba 31 rokov. (Zdroj: pixabay)

ALABAMA - Curtis CJ Harris sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2014, kedy sa prebojoval do TOP 6-ky v speváckej šou American Idol. A dnes verejnosť zasiahla šokujúca správa. Len 31-ročný spevák v nedeľu podľahol infarktu!

O smrti len 31-ročného CJ Harrisa informoval v pondelok člen rodiny. Prezradil tiež, že spevák v nedeľu utrpel zjavný srdcový infarkt. Sanitkou ho previezli do nemocnice, no už sa mu nedalo pomôcť.

Fanúšikovia si rodáka z Alabamy pamätajú z projektu American Idol, v ktorom zažiaril v roku 2014. Porotca Keith Urban mu v kastingovom kole povedal: „Spievate, pretože musíte spievať, nie preto, že chcete spievať. A myslím to tým najhlbším spôsobom. A preto je to také vierohodné a skutočné.“

Porotcovia ho potom vybrali ako divokú kartu, pretože v semifinále nezískal dostatok hlasov od divákov. Vo finálových kolách však všetkých presvedčil o tom, že je tam oprávnene a prebojoval sa až do TOP 6-ky. Česť jeho pamiatke!

 

R.I.P to my cousin CJ Harris. From growing up as though we were siblings, us coming down there to Grandma Shirley house...

Posted by Naukeia Harris on Monday, January 16, 2023

Curtis CJ Harris (Zdroj: TikTok/CJHarrismusic)

Viac o téme: Curtis CJ Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu