Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľký SMÚTOK hviezdneho Ushera: Smrť ženy, ktorú miloval!

Usher Zobraziť galériu (5)
Usher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odišla na večnosť! Hviezdny spevák Usher (44) prežíva veľmi bolestné chvíle. Ako na svojom profile na sociálnej sieti Instagram v týchto dňoch priznal, počas Vianoc zomrela žena, ktorá mala v jeho živote veľmi významné miesto.

„Trvalo mi niekoľko dní, kým som prijal fakt, že moja stará mama Tina tu už nie je. Každý deň oddane pomáhala tým, ktorí to potrebovali. Bolo to jej celoživotné dielo. Pre mňa a mnohých iných bola modliacou sa bojovníčkou. Teraz sa cítim stratený,” uviedol vo svojom príspevku slávny spevák a pridal aj vybrané zábery z rodinného albumu. 

Ako dodal, jeho milovaná stará mama tu pre neho vždy bola a cítil v nej veľkú oporu. Hoci to nie je jednoduché, podľa vlastných slov sa usiluje zostať silným kvôli ostatným členom rodiny. „Jej posledné slová boli: Synu, teraz je na všetko čas... Čas smiať sa, čas plakať, čas žiť a čas zomrieť,” uviedol tiež. 

„Jej viera bola, že Boh má vždy plán. Práve teraz sa to snažím pochopiť,” dodal Usher, ktorý sa s milovanou babičkou pár dní pred smrťou ešte smial. Zomrela vo veku 87 rokov vo svojom dome. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie fotky. 

Viac o téme: Usher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu