Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hudobný svet v šoku: Zomrel vnuk (†31) Boba Marleyho... Zostala po ňom krásna manželka a rozkošná dcérka!

Joseph Marley zomrel
Joseph Marley zomrel (Zdroj: Getty Images)

MIAMI - Z USA prišla veľmi smutná správa. Počas včerajšieho dňa sa internetom začali šíriť správy o tom, že vo veku 31 zomrel vnuk legendárneho Boba Marleyho (†36), spevák Joseph Marley (†31). Jeho bezvládne telo našli v jeho aute a postupne sa začína hovoriť aj o tom, čo jeho náhle úmrtie spôsobilo.

Joseph Marley je hudobným fanúšikom známy skôr pod jeho umeleckým menom Jo Mersa. Tento spevák kráčal v stopách svojho slávneho starého otca, keďže sa venoval hlavne reggae. Včera sa však jeho fanúšikovia dozvedeli šokujúcu správu.

Vo veku 31 rokov ho našli v jeho aute bez známok života. Táto informácia sa začala šíriť internetom a nakoniec ju pre magazín Rolling Stone potvrdil hudobníkov hovorca. Ten však nešpecifikoval, čo bolo za jeho náhlou smrťou. 

Prvé detaily tejto tragickej udalosti prinieslo rádio WZPP, ktoré na svojom profile na sociálnej sieti Instagram napísalo, že umelec zomrel kvôli náhlemu astmatickému záchvatu. „Bohužiaľ sa potvrdilo, že Jo Mersa Marley, vnuk Boba Marleyho, nečakane zomrel. Príčinou smrti bol astmatický záchvat. Jeho telo bolo nájdené bez známok života v jeho aute. V týchto ťažkých časoch posielame jeho rodine úprimnú sústrasť," píše sa v príspevku spomínaného rádia.

Najviac bude spevák samozrejme chýbať jeho najbližšej rodine. Aj napriek tomu, že si svoje súkromie vždy dôsledne strážil, párkrát sa na sociálnych sieťach pochváli fotkou svojej manželky Qiari a dcéry Sunshine.

Viac o téme: Bob Marley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu