Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdna herečka 2 dni po narodeninách: Ej, to musela byť BUJARÁ OSLAVA… Čo tá unavená tvár?!

Joely Richardson ako ju poznáme z filmov. Zobraziť galériu (3)
Joely Richardson ako ju poznáme z filmov. (Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)

LONDÝN - Seriálová hviezda Joely Richardson, známa napríklad zo seriálu Plastická chirurgia s.r.o., v pondelok oslávila 58. narodeniny. Len dva dni potom ju paparazzi nafotili v uliciach Londýna. A zdalo sa, že má za sebou veľmi náročnú noc. Možno práve bujaré oslavy jej životného jubilea sa odzrkadlili na jej výzore. Jej tvár totiž pôsobila veľmi unaveným dojmom!

9. január 1965 je dňom, kedy sa v Londýne narodila herečka Joely Richardson. Umenie má plavovláska v krvi, veď napokon jej otcom je uznávaný britský režisér Tony Richardson a mamou herečka Vanessa Redgrave. Navyše aj jej sestra Natasha bola herečkou. 

Hviezdna herečka 2 dni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)

V pondelok Joely oslávila svoje 58. narodeniny. A zdá sa, že to aj patrične oslávila. Svedčí o tom jej unavený výzor. Umelkyňu totiž len dva dni po jej životnom jubileu nafotili v uliciach Londýna paparazzi. Zahalená bola vo svetlom kabáte, ktorý doplnila čiernymi nohavicami. Na hlave mala čiapku a cez rameno veľkú horčicovú kabelku. 

Nedalo sa však nevšimnúť si jej tvár bez akejkoľvek energie. Veľké kruhy pod očami, pohľad, ktorý naznačoval, že toho v noci veľa nenaspala. Do úvahy tak pripadajú dve možnosti - buď naozaj dobre oslávila svoje narodeniny alebo herečku niečo trápi. My pevne veríme, že tá prvá možnosť je správna.

Hviezdna herečka 2 dni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Joely Richardson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu