Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trpké spomienky známej herečky: Chcela si s ním založiť rodinu a on... Och, chúďa!

Anna Kendrick Zobraziť galériu (6)
Anna Kendrick (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci by sa mohlo zdať, že život celebrít je dokonalý opak je pravdou! Aj oni musia čeliť sklamaniam z lásky, či krutým ranám osudu. Svoje o tom vie i herečka Anna Kendrick (37), ktorá v najnovšom rozhovore prehovorila o smutných detailoch svojho nevydareného vzťahu.

Anna Kendrick, ktorá sa zviditeľnila napríklad účinkovaním v populárnej Twillight ságe, či v hudobnej komédii  Pitch Perfect, na jeden zo svojich bývalých vzťahov nespomína práve v najlepšom. 

V pondelkovej epizóde podcastu The Armchair Expert priznala, že svojho času si túžila veľmi založiť rodinu. S vtedajším priateľom si dokonca dali zamraziť embryá. „Bol to niekto, s kým som žila, plánovala budúcnosť a chcela, aby sa stal mojim manželom,” uviedla herečka. „A potom si pamätám, ako som raz povedala svojmu bratovi, že sa veci medzi mnou a mojím partnerom zhoršili. mala som pocit, akoby som žila s cudzincom. Nevedela som, čo sa deje,” dodala. 

Anna Kendrick
Zobraziť galériu (6)
Anna Kendrick  (Zdroj: SITA)

Keď Kendrick podľa vlastných slov chcela tieto vzťahové problémy riešiť, jej partner začal robiť scény a kričal na ňu, až kým sa nerozplakala. Raz, keď ju prišiel pozrieť na nakrúcanie však túto tému opäť otvorila. „Hovorila som si, len nech nepovie meno tej ženy... A keď začal rozprávať, bolo to práve o nej,” dodala.    

Dvojica začala chodiť na partnerské terapie, svoj vzťah už ale nezachránili. Avšak boli veľmi nápomocné samotnej Anne, ktorá vystriedala viacerých terapeutov, až našla takú, ktorú podľa vlastných slov priam zbožňuje. 

Viac o téme: Anna Kendrick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu