Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strapaté vlasy, vyrážka na tvári, žiadne vylepšenia: Známa brunetka všetkých ohúrila PRIRODZENOU KRÁSOU!

Selena Gomez Zobraziť galériu (5)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ukázala sa bez príkras a vylepšení! Len pred pár dňami musela speváčka a herečka Selena Gomez (30) čeliť kritike za to, že sa jej postava v uplynulom čase zaoblila. Hejterom poslala rázny odkaz, že si len užila Vianočné sviatky. Nuž, a v týchto dňoch púta pre zmenu pozornosť svojou tvárou. Svetu sa totiž ukázala bez úprav a aj s nedokonalosťami.

Kedykoľvek sa Selena Gomez ukáže v spoločnosti, vyzerá skvele. Samozrejmosťou je dokonalá úprava vizáže a účesu. Aktuálne sa však s followermi, ktorých má na sociálnej sieti Instagram zhruba 375-miliónov, podelila o poriadne prekvapivé zábery. 

Selena totiž zverejnila fotky, na ktorých nemá vyžehlené vlasy a na tvári ani štipku mejkapu. Dokonca jej nad hornou perou "svieti" vyrážka. Aj keď pre mnohé celebrity je priam neprípustné sa takto ukázať, Gomez nemala potrebu niečo maskovať, či skrývať sa za rôzne grafické úpravy a vylepšenia. 

Nuž, a verejnosť jej odvahu náležite ocenila. Pod príspevkom sa hromadia komentáre plné pochvál a nielen fanúšikovia vyzdvihujú jej prirodzenú krásu. 

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu