Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávna herečka zverejnila VIDEO hrozivej nehody: Takmer sa zabila na schodoch!

Busy Philipps Zobraziť galériu (6)
Busy Philipps (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mal šťastie v nešťastí! Známa americká herečka Busy Philipps (43) sa na začiatku nového roka obhliadla za tým starým a nemohla zabudnúť ani na moment, ktorý takmer skončil tragédiou. Na sociálnych sieťach teraz po prvýkrát ukázala zábery, na ktorých spadla zo schodov a len zázrakom neutrpela žiadne zranenia.

Väčšina ľudí si na začiatku nového roka zosumarizuje veci, ktoré sa udiali v tom uplynulom. Inak tomu nie je ani v radoch svetových celebrít. Jednou takou je aj známa americká herečka Busy Philipps.

Busy Philipps
Zobraziť galériu (6)
Busy Philipps  (Zdroj: SITA)

Tá si minulý rok zapamätá veľmi dobre. Počas októbra sa jej totiž prihodila vážna nehoda, pri ktorej sa jej akoby zázrakom nič nestalo. Pri tom, ako vychádzala zo svojho domu, spadla zo schodov a dopadla na chodník.

K nepríjemnému incidentu sa nedávno vyjadrila aj v jej podcaste Busy Philipps is Doing Her Best„V momente, keď som dopadla na chodník, som si hovorila, že ako je možné, že nie som mŕtva," povedala herečka.

Teraz však po prvýkrát zverejnila aj video celého incidentu. K príspevku pridala aj krátky popis. „Rok 2022 mi zlomil srdce niekoľkými spôsobmi, ale aspoň ma nezabil. Prosím, užite si toto video, ako som spadla zo schodov a pri tom som si nespôsobila žiadne zranenie. Len pre upresnenie, bola som triezva," napísala k videu.

Viac o téme: Busy Philipps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu