Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa herečka šokovala fanúšikov: Veď vyzerá ako... Tak TOTO je brutálne!

Busy Phillips Zobraziť galériu (8)
Busy Phillips (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neskutočná premena! O tú sa so špeciálnym tímom postarala herečka Busy Philipps (39), ktorá má vlastnú talkšou. V nej bude hostiť aj slávnu Kim Kardashian (38). Pri tej príležitosti sa rozhodla zo seba spraviť jej kópiu. Reakcie fanúšikov sa rozdelili na dva tábory. Ku ktorému sa prikloníte vy?!

Busy Phillips je obľúbenou herečkou. Dobre ju poznajú napríklad fanúšikovia seriálu Dawsonov svet alebo Cougar Town. Blondínka je pred kamerami stále aktívna a realizuje sa aj ako moderátorka. 

Do svojej šou si Busy pozýva zaujímavých hostí. V túto nedeľu bude odvysielaná časť, v ktorej bude hostiť Kim Kardashian. Herečka sa pri tej príležitosti inšpirovala jej imidžom a nechala zo seba urobiť akoby jej kópiu. 

„Trvalo to asi tak štyri hodiny,” pripísala k fotke Philipps. Reakcie fanúšikov sa však výrazne líšili. „Dnes to bude prvý diel tvojej šou, ktorý vynechám. Vyzeráš hrozne. Kim? Tá žena je snáď všade,” reagovali tí, ktorí boli sklamaní. Mnohí fanúšikovia však boli nadšení a odporučili Busy, aby sa takto líčila a obliekala častejšie. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii. 

Busy Philipps ako Kardashianka.
Zobraziť galériu (8)
Busy Philipps ako Kardashianka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim KardashianBusy Philipps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu