Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajný SOBÁŠ hviezdneho Ushera: Pár hodín po Super Bowle... Svadobná párty!

Usher Zobraziť galériu (3)
Usher (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Od včerajšieho večera športoví fanúšikovia nehovoria o ničom inom ako o Super Bowle. No aj tých, ktorí americkému futbalu nefandia, zaujala "halftime show". Jej hviezdou bol spevák Usher. Málokto však tušil, že ešte pred svojim veľkolepým vystúpením sa v Las Vegas stihol oženiť!

Včera sa v Las Vegas konala veľkolepá športová udalosť - Super Bowl. Tá býva lákadlom aj pre divákov, ktorí k športu nemajú práve blízko. Dôvodom je takzvaná polčasová šou, ktorej sa ujmú vždy tie najväčšie hviezdy hudobného sveta. Tentokrát ju mal na starosti spevák Usher. Spoločnosť mu na pódiu robila Alicia Keys a H.E.R. či raperi Ludacris a Lil Jon. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z podujatia Super Bowl 2024

Málokto však tušil, že v tom čase bol z hviezdneho Ushera už ženatý muž. Ako totiž zistil portál People, len 5 dní pred veľkolepou šou sa hudobník stihol v Las Vegas oženiť. Svoje áno povedal dlhoročnej priateľke Jennifer "Jenn" Goicoechea ešte vo štvrtok 8. feburára v Clark County v Nevade. Vtedy však išlo čisto len o sobáš... 

Svadobná oslava sa konala až v nedeľu, pár hodín po Super Bowle. Po vystúpení sa dvojica presunula na večeru do podniku Cathédrale, kde na nich už čakali všetci ich najbližší. „Gratulujem novomanželom v budove!“ zahlásil legendárny producent Bryan-Michael Cox, keď sa medzi dverami objavila dvojica oblečená v bielom.

Tajný SOBÁŠ hviezdneho Ushera:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Prvýkrát sa o vzťahu dvojice začalo hovoriť v júni 2019. O rok neskôr partneri privítali na svete dcéru Sovereign Bo a v roku 2021 syna Sirea Castrella. „Mám úžasnú partnerku, podporný systém,“ vyjadril sa na adresu svojej polovičky pred pár mesiacmi Usher. „Máme medzi sebou úžasnú dynamiku, vďaka ktorej som schopný byť stále zanietený tým, čo robím,“ pokračoval spevák. 

„Som veľmi šťastný, mám obrovské šťastie, že mám nielen partnerku, ale aj dobrú priateľku,“ vyjadril sa Usher a dodal: „Je to moja najlepšie kamarátka a milujem ju.“ 

Viac o téme: Super BowlUsher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu