Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Promi párik ohúri v plavkách každého: Pozrite, akí sú tí dvaja dokonalí!

Izabel Goulart a Kevin Trapp Zobraziť galériu (11)
Izabel Goulart a Kevin Trapp (Zdroj: Profimedia)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Väčšina ľudí si Vianoce spája so studeným počasím a snehom. To však neplatí pre brazílsku modelku Izabel Goulart (38) a jej partnera, nemeckého futbalistu Kevina Trappa (32). Tí si totiž len pár dní pred najkrajšími sviatkami roka odbehli do Karibiku, kde si užívajú oddych a krásne slnečné počasie.

Brazílska supermodelka a jej o 6 rokov mladší partner patria medzi jeden z najkrajších párov svetového šoubiznisu. Kým Goulart sa preslávila ako modelka prestížnej značky Victoria´s Secret, Trappa poznajú hlavne fanúšikovia futbalu. 

Obaja sú aktívni aj na sociálnych sieťach, kde má dvojica len na Instagrame dokopy viac ako 6 miliónov sledujúcich. Tým pomerne často doprajú pohľad aj na ich vypracované telá, ktoré môžu byť pre mnohých jedincov slušnou motiváciou. 

Tentokrát ich však zachytili aj všadeprítomní paparazzi, ako si ešte pred sviatkami užívajali pláže ostrova Svätý Bartolomej. Kým brankár nemeckého Eintrachtu Frankfurt mal na sebe jednoduché svetlé plavky, jeho polovička zvolila oveľa odvážnejší model, v ktorom mala čo robiť, aby všetko zostali na svojom mieste.

Izabel Goulart a Kevin Trapp
Zobraziť galériu (11)
Izabel Goulart a Kevin Trapp  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Izabel Goulart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu