Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexi komička predviedla NOVÉ SILIKÓNY: Zboku fajn, ale spredu… Juj, ako dva BOCHNÍKY!

Francine Lewis predviedla v Dubaji nové silikóny. Zobraziť galériu (3)
Francine Lewis predviedla v Dubaji nové silikóny. (Zdroj: Profimedia)

DUBAJ - Britská komička Francine Lewis (47) si z mrazivého Londýna odbehla do Dubaja, užiť si horúce slnko a teplé more. A rovno tam predviedla aj svoje nové silikóny, ktoré si po 20 rokoch nechala vymeniť. Nuž, ale... Výsledok nie je veľmi lichotivý. Zatiaľ čo zboku vyzerajú jej prsia super, spredu pôsobia ako dva bochníky na hrudi!

Plastické operácie dokážu veľakrát pomôcť, no aj uškodiť... Stačí to s nimi prehnať, či vybrať neskúseného chirurga a pohroma je na svete. Aj britská komička Francine Lewis si chcela dopomôcť k ženskejšiemu vzhľadu a v minulosti si nechala zväčšiť svoje prsia. Teraz, po 20 rokoch, bola na reoperácii.

A svoje nové silikóny v týchto dňoch odhalila na dovolenke v Dubaji. Obliekla ich do zlatých bikín a predvádzala pri bazéne. Lenže výsledok nie je veľmi lichotivý. Zatiaľ čo zboku vyzerajú prsia dobre, spredu je ten pohľad už horší. Implantáty totiž na hrudi vytvárajú dve pravidelné pologule, takže to pôsobí, akoby mala v podprsenke dva bochníky. Veď pozrite sami!

Sexi komička predviedla NOVÉ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Sexi komička predviedla NOVÉ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Francine Lewis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu