Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna modelka ohuruje dokonalým TELOM: Wau, táto bohyňa ani len netuší, čo je to celulitída!

Izabel Goulart má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (11)
Izabel Goulart má sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: SITA a Instagram)

LOS ANGELES - Brazílska supermodelka Izabel Goulart predviedla počas dovolenky pri mori svoje telo v odhaľujúcich kvetinových bikinách. Počas fotenia vo svojej rodnej krajine sa 37-ročná kráska zo Sports Illustrated podelila o zábery, na ktorých nakrúcala predvádzanie topu s dlhým rukávom a tango nohavičiek, ktoré pošteklia fantáziu nejedného chlapa.

Vo videu, ktoré slávna supermodelka zdieľala na svojom Instagrame bolo vidieť, ako si prehadzuje svoje nádherné vlasy, keď fotograf natáčal každý pohyb jej dokonalého tela. Izabel sa môže pýšiť bezchybným vyšportovaným telom. Zábermi z cvičenia a sexi fotkami pravidelne teší fanúšikov na instagrame, ktorých má viac ako 4,6 milióna. 

Izabel Goulart
Zobraziť galériu (11)
Izabel Goulart  (Zdroj: Instagram/izabelgoulart)

Izabel Goulart
Zobraziť galériu (11)
Izabel Goulart  (Zdroj: Instagram/izabelgoulart)

Kráska sa s followermi ochotne delí aj o momentky zo svojho súkromia. Veľa času trávi so svojím snúbencom, nemeckým futbalovým brankárom Kevinom Trappom (31). Ten nie je jej prvou veľkou láskou. V minulosti už bola zasnúbená, no po deviatich rokoch sa s expartnerom rozišli.

Bývalý anjelik Victoria´s Secret veľmi dobre vie, ako svoju lásku pred každým zápasom motivovať. Párik totiž uzavrel pomerne nezvyčajnú dohodu. „Keď jeho tím prehrá, chodím po byte v tom najlepšom prádielku, ale aj tak žiadny sex nebude,“ prezradila modelka. „Ale keď vyhrá, ani jeden z nás sa nevyspí,“ dodala. No, čo môže byť pre chlapa väčšou motiváciou?

Viac o téme: Izabel Goulart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu