Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny moderátor to PREHNAL: Chce, aby nahú Meghan Markle obhadzovali VÝKALMI... Pustila sa doňho aj VLASTNÁ DCÉRA!

Jeremy Clarkson Zobraziť galériu (3)
Jeremy Clarkson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Najnovší dokument o Meghan Markle a princovi Harrym vyvolal v Británii veľkú vlnu nevôle a kritiky. S tou to však poriadne prehnal známy moderátor Jeremy Clarkson (62), ktorý napísal, že si želá, aby Markle kráčala ulicami nahá a ľudia ju zahádzali výkalmi! Medzi tisícky ľudí, ktorí moderátora skritizovali, sa zaradila aj jeho dcéra Emily (28), ktorá má na slová jej otca jasný názor.

Najnovší dokument z dielne Netflixu, ktorý mapuje spoločný život Meghan Markle a princa Harryho, sa stal okamžite po jeho vydaní jednou z najpálčivejších tém. Viacerých ľudí táto miniséria poriadne vytočila.

Galéria: Harry a Meghan

Medzi nich sa zaradil aj známy moderátor Jeremy Clarkson, ktorého si väčšina fanúšikov spája s motoristickou reláciou Top Gear. Momentálne má svoj vlastný stĺpček v denníku The Sun, kde sa vyjadril aj k Meghan Markle.

Jeremy Clarkson
Zobraziť galériu (3)
Jeremy Clarkson  (Zdroj: SITA)

S jeho kritikou to však poriadne prehnal. Najskôr priznal, že mu je veľmi ľúto princa Harryho, ktorý je podľa neho kontrolovaný jeho manželkou. Následne však pritvrdil a povedal, že Meghan nenávidí viac ako sériových vrahov. „Keď v noci nemôžem spať, tak len ležím, škrípem zubami a snívam o dni, kedy bude musieť pochodovať nahá ulicami každého mesta v Británii a ľudia na ňu budú hádzať hromady exkrementov," napísal Clarkson.

Moderátora okamžite skritizovali tisícky fanúšikov na Twitteri. K nim sa pridala aj jeho dcéra Emily, ktorá zásadne nesúhlasí s názormi svojho otca. „Moji sledovatelia vedia, aký mám postoj k mizogýnii a šikane žien. Chcem dať jasne najavo, že nesúhlasím s ničím, čo môj otec napísal o Meghan Markle. Pevne podporujem všetkých, ktorí musia čeliť online nenávisti," napísala Emily na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

Emily Clarkson
Zobraziť galériu (3)
Emily Clarkson  (Zdroj: Instagram E.C.)

Viac o téme: Jeremy ClarksonMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu