Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna herečka vzala na premiéru svoju maminu: Páni! Pozrite, aká je to kočka

Margot Robbie Zobraziť galériu (16)
Margot Robbie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak už je všetko jasné! Vo štvrtok večer sa konala slávnostná premiéra počinu s názvom Babylon, na ktorej nemohli chýbať jeho hlavné herecké hviezdy. Tými sú Brad Pitt (58) a krásna Margot Robbie (32). Tej na červenom koberci robila spoločnosť jej mamina, ktorá je veľká sympaťáčka. Aha!

Film Babylon, ktorý by sa do slovenských kín mal dostať 19. januára 2023, zachytáva vzostupy a pády hollywoodskych hrdinov v obdbí 20. rokov minulého storočia. Hlavné úlohy v tomto počine stvárňujú Brad Pitt a Margot Robbie. Jej úloha spočiatku prischla kolegyni Emme Stone. Avšak pandémia COVID-19 nakrúcanie posunula a Emma musela napokon túto úlohu odmietnúť, lebo mala dohodnuté už iné kšefty. 

VIDEO: Trailer k filmu Babylon. 

Tento štvrtok sa konala slávnostná premiéra počinu v Los Angeles za účasti tvorcov a hlavných protagonistov. Nepochybne veľkú pozornosť na seba strhla práve Margot Robbie. Na sebe mala totiž rafinovane strihané čierne šaty, v ktorých dokonale vynikol jej sexepíl. 

Krásna herečka vzala na
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Prítomných však zaujala aj žena, ktorá jej robila spoločnosť. Tou sympatickou pani bola jej 65-ročná mama Sarie Kessler, ktorá sa živí ako fyzioterapeutka. Obe dámy si chvíle v spoločnosti naplno užívali a s úsmevom na tvári pózovali prítomným fotografom. 

Krásna herečka vzala na
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Sarie vychovávala Margot a jej troch súrodencov ako slobodná matka. Ako blondínka vo viacerých rozhovoroch v minulosti zdôraznila, v jej hereckej kariére ju vždy vo veľkom podporovala. 

Viac o téme: Brad PittBabylonMargot Robbie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu