Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Princa Williama by ste na tomto mieste nečakali: Fúha, Kate, toto by mnohé ženy nerozdýchali!

Princ William Zobraziť galériu (7)
Princ William (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Toto sa často nevidí! Princ William si počas uplynulého víkendu vyhodil z kopýtka. Bulvárnym fotografom sa ho totiž podarilo nafotiť na svadbe jednej z jeho bývalých frajeriek. Princezná z Walesu - jeho manželka Catherine po jeho boku chýbala...

V súvislosti s britskou kráľovskou rodinou je horúcou témou uplynulých dní kontroverzný dokument Harry & Meghan. Členovia monarchie ho nijako nekomentujú. V médiách sa dokonca objavili informácie, že napriek všetkému dostanú odídenci Harry a Meghan aj pozvanie na blížiacu sa korunováciu kráľa Karola III.. Kým Harry plní médiá šokujúcimi odhaleniami, jeho starší brat si plní všetky svoje povinnosti. A popri nich si našiel aj čas na zábavu...

Počas uplynulého víkendu sa totiž vydávala jeho bývalá partnerka Rose Farquhar. Práve jej meno bolo v roku 2019 spomínané v médiách, keď sa vo veľkom riešilo, že princ William mal byť svojej manželke neverný.

Princ William sa svadby zúčastnil sám. Princeznú Catherine po jeho boku nebolo vidieť a zabával sa v spoločnosti priateľov. Máte aj vy so svojimi expartnermi takéto vrúcne vzťahy?

Takto vyzerala šťastná nevesta Rose Farquhar, ktorá svojho času tvorila pár aj s princom Williamom.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala šťastná nevesta Rose Farquhar, ktorá svojho času tvorila pár aj s princom Williamom.  (Zdroj: profimedia.sk)

 Rose Farquhar sa vydala za muža menom George Gemmell.
Zobraziť galériu (7)
Rose Farquhar sa vydala za muža menom George Gemmell.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu