Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi herec sa konečne zbavil šedín: Bolo to PRÍŠERNÉ! Takto teraz vyzerá

Patrick Dempsey Zobraziť galériu (8)
Patrick Dempsey (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - A zase je z neho fešák! Na topkách sme vás v septembri tohto roka informovali, že imidž obľúbeného herca Patricka Dempseyho (56) prešiel výraznou zmenou. Kvôli najnovšej filmovej úlohe bol totiž kompletne šedivý. V uplynulých dňoch sa na potešenie mnohých fanúšičiek vrátil k prirodzenej farbe svojich vlasov.

Patrick Dempsey sa svojho času pravidelne objavoval v rebríčkoch najpríťažlivejších mužov šoubiznisu. Treba dodať, že právom. Ženské publikum očaril už koncom 80. rokov v niekoľkých romantických komédiách. Avšak najviac sa do sŕdc televíznych diváčok vryl ako charizmatický neurochirurg Derek Shepherd v seriáli Klinika Grace. 

Patrick Dempsey
Zobraziť galériu (8)
Patrick Dempsey  (Zdroj: ABC)

Avšak herecký chlebíček so sebou prináša často rôzne obety. Napríklad aj výraznejšie zmeny imidžu. Svoje o tom už vie aj samotný Dempsey, ktorý kvôli účinkovaniu vo filme s názvom Ferrari akoby zostarol o desiatky rokov. Kvôli postave talianskeho pretekára Piera Taruffiho mal totiž celú hlavu nafarbenú na bielo. 

V spomínanom počine by okrem neho mali účinkovať aj Penelope Cruz, Shailene Woodley a Adam Driver. „Nakrúcanie som si veľmi užil. Šoféroval som totiž viacero rýchlo áut,” uviedol na margo toho Dempsey.

Ten sa v uplynulých dňoch vrátil k svojmu pôvodnému imidžu. Jeho krásna manželka Jillian totiž na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, ako sa jej slávny manžel strihá. 

Pri sledovaní videa mnohým udrie do očí obrúčka, ktorá nechýba na hercovej ruke. So sympatickou Jillian sú manželia už krásnych 23 rokov. Spoznali sa, keď si Dempsey v roku 1994 rezervoval termín na strihanie v jej kaderníckom salóne. Majú spolu 20-ročnú dcéru menom Talula a o 5 rokov mladších synov - dvojičky Sullivana a Darbyho.

Patrick Dempsey s manželkou Jillian
Zobraziť galériu (8)
Patrick Dempsey s manželkou Jillian  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Patrick Dempsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu