Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialený útok v rodnom meste slávneho herca si vyžiadal 18 obetí: Emotívny odkaz a slová plné bolesti!

Patrick Dempsey Zobraziť galériu (3)
Patrick Dempsey (Zdroj: ABC)

LEWISTON - Americký štát Maine sa stále spamätáva z masakru ozbrojeného muža, ktorý zabil 18 ľudí. Šialený útok sa odohral v meste Lewiston, z ktorého pochádza aj známy herec Patrick Dempsey (57). Ten sa k tejto tragédii vyjadril na sociálnych sieťach a miestnym obyvateľom poslal silný odkaz.

Počas včerajšieho dňa sa celý svet dozvedel o tragickom vyčíňaní Roberta Carda. Ten na dvoch miestach v meste Lewiston so svojou zbraňou zabil 18 ľudí a ďalších zranil. Polícia obkľúčila jeho dom, avšak útočník je stále na úteku.

Táto tragédia otriasla miestnymi obyvateľmi a aj ľuďmi z celého štátu. Z mesta, kde sa útok odohral, pochádza známy herec Patrick Dempsey. Ten je z neho zdrvený a o svoje pocity sa podelil so sledovateľmi na sociálnej sieti Instagram.

„Tragédia, ktorá sa stala v mojom rodnom meste Lewiston, ma šokovala a hlboko zasiahla. Maine je silný v tom, že má úžasnú komunitu. Teraz sa musíme dať dokopy a podporiť každého, koho tento nezmyselný čin zasiahol. Ja a moja rodina máme pri pomyslení na obete, ich rodiny a celú komunitu zlomené srdcia," napísal Dempsey.

Ľútosť nad touto situáciou vyjadrila aj dvojica komikov John Mulaney a Pete Davidson. Tí mali počas víkendu vystúpiť so svojou šou práve v štáte Main, avšak po tragických udalostiach sa rozhodli obe vystúpenia zrušiť. „Z toho, čo sa stalo v Lewistone, sme zničení. Vystúpenia, ktoré boli v Maine naplánované na sobotu a nedeľu, sme sa rozhodli preložiť. Myslíme na vás," napísala dvojica.

Šialený útok v rodnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.M.)

Viac o téme: Patrick Dempsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu