Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Princ Harry a Meghan UŠLI z Británie ZO STRACHU: Čelili vyhrážkam... Potvrdil to ex-šéf z protiteroristického!

Princ Harryho a Meghan Markle Zobraziť galériu (10)
Princ Harryho a Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jedným z hlavných dôvodov, prečo sa princ Harry (38) a jeho manželka Megan Markle (41) rozhodli odísť z Británie, bola ich bezpečnosť. V najnovšom rozhovore to potvrdil aj bývalý šéf protiteroristického oddelenia Metropolitnej polície v Londýne, ktorý tvrdí, že Meghan musela čeliť nechutným hrozbám.

Meghan Markle v Británii rozhodne nepatrí medzi obľúbené tváre. Mnohí jej vyčítajú, že práve ona je dôvodom zlých vzťahov, ktoré momentálne panujú medzi Buckinghamským palácom a princom Harrym.

Galéria: Princ Harry s manželkou Meghan na Endeavour Fund Awards

Dvojica sa v roku 2020 rozhodla, že sa presťahuje do USA. Jedným z dôvodov mala byť aj bezpečnosť herečky, o ktorú sa jej manžel bál. Podľa posledných informácii to vyzerá tak, že jeho obavy boli opodstatnené.

V nedávnom rozhovore to prezradil bývalý šéf protiteroristického oddelenia Metropolitnej polície Neil Basu. Ten v interview v televíznom programe Channel 4 News povedal, že Markle musela čeliť nechutným vyhrážkam.

Na otázku ako by charakterizoval vyhrážky, ktorým museli obaja čeliť, povedal: „Boli nechutné a veľmi reálne. Veľakrát som verejne hovoril o hrozbe pravicového terorizmu v tejto krajine. Ak by vám písali takéto veci, mali by ste pocit, že ste neustále v nebezpečenstve," povedal Basu.

Ten ďalej uviedol, že jeho tím prešetril všetky výhražné správy, ktoré dvojica dostala. „Ja a môj tím sme vyšetrili vyhrážky, ktoré boli smerované Markle a podali sme podnet na začatie trestného stíhania voči viacerým osobám, ktoré v tom boli zapojené," uzavrel Basu.

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu