Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Princ Harry a Meghan dostanú PRESTÍŽNU CENU: Známy moderátor ZÚRI... Títo darebáci si to NEZASLÚŽIA!

Princ Harry a Meghan Markle dostanú prestížne ocenenie. Zobraziť galériu (10)
Princ Harry a Meghan Markle dostanú prestížne ocenenie. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princ Harry (38) a jeho manželka Meghan (41) patria na ostrovoch medzi najhorúcejšie témy aj napriek tomu, že žijú mimo Británie. Dôkazom toho je aj reakcia známeho novinára a hlásateľa Piersa Morgana (57), ktorý podráždene reagoval na to, že manželia obdržia Cenu Roberta F. Kennedyho za ľudské práva.

Cena Roberta F. Kennedyho sa udeľuje od roku 1984 ako pamiatka na Roberta F. Kennedyho, ktorý bol mladším bratom bývalého prezidenta USA Johnna F. Kennedyho. Toto ocenenie sa odovzdáva ľuďom, ktorí výrazne prispeli k rozvoju ľudských práv.

Galéria: Harry a Meghan

Tento rok si toto ocenenie prevezmú princ Harry a jeho manželka Meghan, ktorí ho dostanú za to, že sa postavili rasizmu od kráľovskej rodiny v čase, keď boli jej súčasťou. To však vyvolalo búrlivú diskusiu.

Jedným zo známych ľudí, ktorí toto rozhodnutie kritizujú, je aj britský novinár Piers Morgan. Ten dal v programe Fox & Friends jasne najavo, že správanie Harryho a Meghan nie je v poriadku a túto cenu si nezaslúžia.

Princ Harry a Meghan
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: ITV)

„Títo dvaja darebáci, ktorí sa vzdali kráľovských povinnosti, opustili Britániu, držali si svoje kráľovské tituly a zarobili si tak stovky miliónov, sú teraz v USA vychvaľovaní ako nejakí hrdinovia. Naozaj mi to vadí," povedal Morgan.

„Meghan Markle bola priemerná herečka, ktorá sa vydala do rodiny a zobrala nášho obľúbeného princa do USA. Teraz trávi všetok svoj čas útokmi na monarchiu. Prepáčte, ale dať túto prestížnu cenu im dvom je hanebné," dodal známy novinár. 

 

Viac o téme: Princ HarryPiers MorganMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu