Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa herečka zverejnila FOTO z najhoršieho obdobia: Zajedala smútok a nemala sa rada!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (3)
Rebel Wilson (Zdroj: Instagram RW)

LONDÝN - Už viac ako rok fanúšikovia sledujú premenu herečky Rebel Wilson. Tej sa podarilo zhodiť desiatky kíl a snaží sa motivovať aj iné ženy, aby v sebe našli silu zmeniť sa. Aktuálne zverejnila starý záber, ktorý pochádza z jej najhoršieho obdobia.

Herečka Rebel Wilson bola známa z viacerých komédií ako obézna blondínka. Lenže pred vyše rokom si povedala, že takto to už ďalej nechce. A zhodila desiatky nadbytočných kilogramov. 

Známa herečka zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros. a Instagram RW)

Galéria: Rebel Wilson

Odvtedy, samozrejme, zapĺňa sociálne siete snímkami, na ktorých predvádza svoje nové telo. Aktuálne sa však rozhodla vytiahnuť na svetlo sveta jednu starú fotografiu. V popise vysvetlila, že hoci sa navonok usmievala, ide o záber z najhoršieho obdobia jej života, keď jej zomrel otec a ona zajedala smútok. 

„Používala som jedlo, aby som otupila svoje emócie. Nemala som o sebe vysokú mienku a nevážila som si sama seba, ako by som mala,” napísala Rebel. Ako ale dodala, je na seba hrdá, kam sa časom dostala a čo dosiahla. „Chcem len poslať trochu povzbudenia každému, kto zápasí s váhou alebo problémami svojho tela alebo zajedá smútok. Cítim s vami. Viem, aké to je. Ale nikdy nie je neskoro začať na sebe pracovať a skúsiť byť tou najlepšou verziou seba samého,” odkázala všetkým fanúšikom. 

Známa herečka zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram RW)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu