Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ROZCHOD po 7 rokoch: Slávny DJ (54) a sexi kráska (30) už viac netvoria pár!

Jessica Ledon a David Guetta Zobraziť galériu (7)
Jessica Ledon a David Guetta (Zdroj: SITA)

IBIZA - Ich cesty sa rozišli! Hoci slávny DJ David Guetta (54) svojej krásnej priateľke Jessice Ledon (30) dal minulý rok prsteň symbolizujúci ich lásku, v uplynulých dňoch zaplnili médiá správy o ich rozchode.

Informácie o tom, že 7-ročný vzťah Davida a Jessicy je minulosťou, priniesol The Sun. Hlavným dôvodom rozchodu má byť to, že ich životy viac nie sú kompatibilné. Kým slávny DJ žije vo svojej rezidencii na Ibize, sexi kráska sa zdržiava v Los Angeles, kde by rada zapracovala na svojej hereckej kariére. 

„Veľa toho spolu zažili a všetci okolo nich sme si mysleli, že boli pre seba vzájomne stvorení. Ale už to takto ďalej nešlo,” prezradil dobre informovaný zdroj. Ako tiež priznal dvojica je aj po rozchode v kontakte. „Niektorí z nás dúfajú, že to možno ešte dajú dokopy,” dodal. 

David Guetta a Jessica Ledon
Zobraziť galériu (7)
David Guetta a Jessica Ledon  (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica sa naposledy ruka v ruke ukázala v spoločnosti v apríli tohto roka na odovzdávaní cien Grammy Awards. Ich príbeh lásky sa začal písať v roku 2015, rok po tom, čo sa David po 22 rokoch rozviedol s manželkou Cathy. Na manželstvo podľa vlastných slov zanevrel a už sa ženiť nechce. Krásnej Jessice však minulý rok dal prsteň, ktorý mal symbolizovať lásku a oddanosť. 

Viac o téme: David GuettaJessica Ledon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu