Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Frajerka slávneho DJ-a ohúrila paparazzov: Vážení, tieto krivky je škoda skrývať!

Jessica Ledon a David Guetta Zobraziť galériu (9)
Jessica Ledon a David Guetta (Zdroj: SITA)

MIAMI - Atraktívna partnerka známeho DJ-a Davida Guettu (54) - Jessica Ledon (30) patrí k ženám, ktoré v dave nemožno prehliadnuť. Okoloidúcich rozhodne zaujala aj pred pár dňami, keď si užívala slnko a oddych. Neušla ani paparazzom, ktorí si ju nadšením fotili.

Počas oddychu na pláži ukázala Jessica Ledon nielen dokonalú postavu, ale aj slušnú zbierku šperkov. Úsporné plavky doplnila výraznými hodinkami, náhrdelníkom a prsteňmi. Žeby sa chcela pochváliť darčekmi od bohatého frajera?

Jessica Ledon
Zobraziť galériu (9)
Jessica Ledon  (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je tajomstvom, že David dal svojej láske v minulosti aj prsteň, ktorý má byť symbolom lásky a záväzku medzi nimi. Guetta sa totiž netají tým, že po rozvode akosi na inštitút manželstva neverí. 

David sa pustil do romániku s mladou Jessicou krátko po tom, ako sa v roku 2014 uzavrel jeho rozvod s manželkou a klubovou manažérkou Cathy. Bývalí partneri boli manželmi od roku 1992, kým sa v roku 2014 nerozhodli rozísť. David a Cathy sa rozišli priateľsky a spoločne vychovávajú syna Elvisa (18) a dcéru Angie (14).

Kráske na pláži okrem paparazzov robil spoločnosť aj jej štvornohý miláčik.Tomu venovala všetku svoju pozornosť. Kým je Jessica v Amerike, David zarába a rozbieha letnú sezónu na najznámejšom párty ostrove Ibiza. No, majú to, zdá sa, podelené...

 

Viac o téme: David GuettaJessica Ledon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu