Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Legendárny DJ David Guetta (56) sa stal trojnásobným otcom: Syn dostal netradičné meno!

David Guetta so svojou krásnou partnerkou
David Guetta so svojou krásnou partnerkou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávny DJ David Guetta (56) prežíva úžasné chvíle. Spoločne s partnerkou Jessicou Ledon (32) privítali ich prvého spoločného potomka. S radostnou novinkou sa pochválili na sociálnych sieťach. Okrem prvej spoločnej fotky zverejnili aj meno ich syna, ktoré patrí medzi menej tradičné.

Galéria: David Guetta

Počas minulého roka si dvojica prešla turbulentným obdobím. Vyzeralo to totiž tak, že ich cesty sa po ôsmich rokoch rozídu. Krízu v ich vzťahu však napokon prekonali a v novembri sa Ledon objavila v spoločnosti s tehotenským bruškom. 

Počas včerajšieho dňa hudobník na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámil, že so svojou partnerkou privítali ich prvého spoločného potomka. Okrem nádhernej fotografie Guetta prezradil aj meno synčeka, ktorého pomenovali Cyan.

Ledon sa stala matkou vôbec po prvýkrát. Pre hudobníka ide už o tretie dieťa, keďže so svojou bývalou manželkou Cathy má syna Tima Elvisa (19) a dcéru Angie (16). Jeho najstarší potomok sa pridal k množstvu slávnych osobností, ktoré páriku okamžite po zverejnení tejto úžasnej správy gratulovali v komentároch.

Viac o téme: David GuettaJessica Ledon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu