Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Promi snúbenica v bikinách: Pohľad na jej telo vyrazí dych aj vám!

David Guetta Zobraziť galériu (9)
David Guetta (Zdroj: SITA)

MIAMI - Bujné vnady, vypracované brucho! Známy francúzsky DJ David Guetta (52) a jeho frajerka Jessica Ledon (27) si v týchto dňoch užívajú chvíle plné oddychu. Na pláži im robili spoločnosť aj paparazzi. Nečudo, že ich prominentná dvojica zaujala. Brunetka totiž v bikinách vyzerá ako hotová bohyňa.

Má sa čím pochváliť! David Guetta má po svojom boku výstavnú kočku, ktorú mu môže závidieť nejeden rovesník. O 25 rokov mladšia herečka predviedla v plavkách postavu zaoblenú na tých správnych miestach i dokonale vypracovné brucho. Pri pohľade naň niet pochýb, že pravidelné cvičenie je pre ňu samozrejmosťou. Rovnako tak aj pre Davida. Ten potvrdzuje, že aj muži po 50-tke dbajú o svoju kondíciu a zdravie. 

David Guetta a Jessica Ledon ohurujú dokonale vypracovanými postavami.
Zobraziť galériu (9)
David Guetta a Jessica Ledon ohurujú dokonale vypracovanými postavami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica sa počas šantenia vo vlnách nebránila nežnostiam. Tie sú dôkazom, že láska medzi Davidom a jeho kráskou nie je len akýmsi pobláznením. DJ a producent dokonca v roku 2017 pred Jessicou pokľakol a požiadal ju o ruku. V minulosti bol už raz ženatý. Jeho manželstvo s Cathy súd rozviedol v roku 2014 po 22 rokoch. 

 

Viac o téme: David GuettaJessica Ledon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu