Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska z Hriešneho tanca o "pracovnom stretnutí" s producentom: Masturboval nad jej vydesenou tvárou!

Ashley M Zobraziť galériu (4)
Ashley M (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Podelila sa o svoju bolestnú skúsenosť! V pondelok odštartoval dvojmesačný súdny proces týkajúci niekdajšieho filmového producenta Harveyho Weinsteina (70), ktorý čelí závažným obvineniam zo sexuálneho násilia a viacerých znásilnení. V procese počas uplynulých dní vypovedala aj tanečnica, ktorá bola jednou z jeho obetí, keď mala len 22 rokov.

Žena, ktorá na súde vypovedala pod menom Ashley M je jednou zo štyroch žien, ktoré nie sú zapojené do obvinení proti producentovi. Boli ale prizvané svedčiť, aby preukázali jeho sklon k týmto ohavným činom. 

Jeho obeťou sa stala, keď mala 22 rokov a k útoku došlo počas nakrúcania filmu Dirty Dancing: Havana Nights, kde bola jednou z tanečníc. Weinstein ju oslovil, keď sa chystali nakrúcať tanečnú scénu a vzal ju von na súkromný rozhovor.  

Ponúkal jej masáž nahého tela, ale ona jeho návrhy odmietla. Keď začali všetkých na pľaci zvolávať na večeru, uľavilo sa jej. Keď ale producentovi a choreografovi povedala, čo sa stalo, absolútne nič s tým neurobili. Keď sa vrátila s večer Weinstein ju už čakal spolu s jej asistentkou. Nahnevaný jej oznámil, nech nastúpi do limuzíny. „Jeho asistentka mi pozrela priamo do očí a povedala - Neboj sa, budem s tebou celý čas. Len chce s tebou prebrať nejaké projekty,” uviedla vo svojej výpovedi Ashley. 

Zhruba po 15 minútach auto zastalo pri hoteli. Ashley bola podľa vlastných slov veľmi vystrašená. Keď vošli do izby, asistentka za nimi zavrela dvere. Weinstein začal byť agresívny a hodil ju na posteľ. Násilím jej vyzliekol top, podprsenku a hovoril jej, že toto nie je sex, že sa budú len tak maznať. 

Obkročmo si na ňu sadol a ohmatkával jej prsia. Potom začal masturbovať... „Stále hovoril, že to je ok, lebo spolu nemáme sex. A potom ejakuloval na moje prsia a niečo sa dostalo aj na moju tvár,” šokovala vo svojej výpovedi niekdajšia tanečnica, ktorou táto skúsenosť veľmi otriasla. 

„Celý život som sa venovala tancu. Bola som zasnúbená a chcela som si v tom čase pomaly založiť rodinu,” uviedla Ashley, ktorá sa počas výpovede pochopiteľne neubránila slzám.

Tanečnica, ktorá pod menom Ashley M vypovedala v rámci súdneho procesu so slávnym producentom.
Zobraziť galériu (4)
Tanečnica, ktorá pod menom Ashley M vypovedala v rámci súdneho procesu so slávnym producentom.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Harvey Weinstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu