Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny spevák (87) zúri: Hudobnú legendu pochovali zaživa!

Jerry Lee Lewis Zobraziť galériu (2)
Jerry Lee Lewis (Zdroj: SITA/Photo by John Davisson/Invision/AP, File)

MEMPHIS - Počas včerajšieho dňa sa internetom začala šíriť smutná správa o úmrtí legendárneho speváka Jerryho Lee Lewisa (87). Táto informácia sa však ukázala ako nepravdivá, čo potvrdil samotný spevák. Tomu samozrejme zverejnenie takejto mylnej informácie príliš po chuti nebolo a ostro skritizoval magazín, ktorý o jeho smrti informoval.

Počas včerajšieho dňa sa fanúšikovia slávneho rockového speváka Jerryho Lee Lewisa dozvedeli šokujúcu informáciu. Magazín TMZ totiž informoval, že legendárny hudobník tento svet navždy opustil.

Jerry Lee Lewis
Zobraziť galériu (2)
Jerry Lee Lewis  (Zdroj: SITA/AP Photo/Henny Ray Abrams, file)

Ako sa však nakoniec ukázalo, Lewis je stále nažive a zdržiava sa vo svojom dome v meste Memphis. Spomínaný magazín vydal k celej situácii vyjadrenie, v ktorom sa za svoju chybu ospravedlnil. „Jerry Lewis nie je mŕtvy. Bolo nám oznámené, že rokenrolová legenda je nažive vo svojom dome v Memphise. Počas dňa nám osoba, ktorá tvrdila, že je spevákov hovorca, povedala, že zomrel. TMZ sa za túto chybu ospravedlňuje," napísalo TMZ na svojej stránke.

Celá situácia zjavne speváka príliš nepotešila a k celej situácii sa vyjadril prostredníctvom svojho hovorcu, ktorý poskytol krátke stanovisko magazínu Page Six„Jerry nezomrel. TMZ nesprávne informovalo o jeho smrti na základe nejakej anonymnej sra*ky," potvrdil jeho zástupca.

Zdravotný stav umelca však nie je úplne ideálny. V rámci jeho zaradenia do siene slávy country sa mal objaviť na slávnostnom podujatí k tejto príležitosti, avšak jeho zdravotný stav mu to nedovolil. Cenu mu preto odovzdali v jeho dome v Memphise. „Namiesto toho, aby som vám mohol moje myšlienky povedať osobne, musím písať tento list na mojej posteli. Urobil som všetko preto, aby som sa dostal do dostatočnej formy na to, aby som dnes prišiel. Veľmi som sa na to tešil. Patrí vám moje úprimné ospravedlnenie. Verím, že sa uvidíme čo najskôr," uviedol pred týždňom na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

 

On Sunday, Jerry Lee Lewis was finally inducted into the Country Music Hall of Fame. The legendary Jerry Lee was too ill...

Posted by Jerry Lee Lewis on Wednesday, October 19, 2022
Viac o téme: Jerry Lee Lewis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu