Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pred dvomi dňami ho POCHOVALI: Hviezdny spevák to vyvrátil… Teraz ZOMREL NAOZAJ!

Jerry Lee Lewis zomrel dva dni po falošnej správe o jeho úmrtí.
Jerry Lee Lewis zomrel dva dni po falošnej správe o jeho úmrtí. (Zdroj: SITA/AP Photo/Henny Ray Abrams, file)

LONDÝN - Len včera sme na Topkách písali, že sa internetom začala šíriť smutná správa o úmrtí legendárneho speváka Jerryho Lee Lewisa (†87). Táto informácia sa vtedy ukázala ako nepravdivá, čo potvrdil samotný spevák. Lenže... Prešli dva dni a umelec ZOMREL NAOZAJ!

Vo štvrtok sme informovali o veľkom omyle, ktorý sa začal šíriť zahraničnými médiami. V stredu magazín TMZ informoval, že legendárny hudobník Jerry Lee Lewis tento svet navždy opustil. Ako sa však onedlho ukázalo, nebola to pravda. Vyvrátil to samotný spevák prostredníctvo svojho hovorcu. 

„Jerry nezomrel. TMZ nesprávne informovalo o jeho smrti na základe nejakej anonymnej sra*ky,“ vyjadril sa jeho zástupca. Napokon chybu priznal aj spomínaný magazín a za chybu sa ospravedlnil. Lenže... Neuplynuli ani dva dni a prvotné informácie sa stali pravdou. 

S informáciou tentokrát prišiel rešpektovaný magazín Rolling Stone. Hudobník zomrel dnes 28. októbra vo svojom dome v Desoto County v štáte Mississippi so svojou siedmou manželkou Judith Coghlan po boku. O tom, že na tom spevák zdravotne nie je v poriadku, sa vedelo už zopár dní.

Zrejme aj z toho dôvodu sa začala šíriť prvá nepravdivá správa o jeho smrti. 25. októbra spevákova sestra Linda Gail Lewis zverejnila prosbu o modlitby. „Prosím, modlite sa za môjho drahého brata, prežíva ťažké obdobie a práve teraz potrebuje modlitby a pozitívne myšlienky.“ Česť jeho pamiatke! 

 

JERRY LEE LEWIS, THE LAST ORIGINATOR OF ROCK, DIES AT 87 Somewhere in the world, in a mean little honky-tonk or big...

Posted by Jerry Lee Lewis on Friday, October 28, 2022

 

Viac o téme: Jerry Lee Lewis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu