Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovský STRACH slávnej českej zlatokopky: RAKOVINA?!

Ester Dohnalová Zobraziť galériu (3)
Ester Dohnalová (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Hviezda britskej reality show Skutočné paničky z Cheshiru - Ester Dohnalová (37) má za sebou poriadne náročné chvíle. Poriadne sa totiž bála o svoj život. Za všetko si môže podľa vlastných slov sama, keďže dlhodobo zanedbávala dôležité vyšetrenie. Známa blondínka dokonca musela podstúpiť operáciu. Ako je na tom dnes?

 

Poburujúca, divoká a priamočiará. Tak si diváci, ktorí sledovali reality show Skutočné paničky z Chesire, pamätajú českú zlatokopku Ester Dee Dohnalovú. Tá sa v roku 2003 presťahovala do Spojeného kráľovstva, kde si spočiatku zarábala ako au-pair. Istý čas sa živila ako letuška, neskôr pracovala na recepcii prestížneho hotela. Práve tam spoznala anglických milionárov Roba Lloyda a Johna Templa. Jej aktuálnym partnerom je biznismen Glynn, s ktorým si v podstate tiež nažíva ako "skutočná panička". 

Avšak nie je to tak dávno, čo si známa blondínka prešla náročným obdobím. Ako v rozhovore pre britský magazín OK! priznala, myslela si, že zomrie!

Ester musela pred nedávnom absolvovať operáciu súvisiacu s nálezom, ktorý objavil predrakovinové bunky na krčku maternice. „Bolo to strašné. Som veľmi hlúpa, že som takto hazardovala s mojím zdravím." povedala Češka.

Všetko spôsobilo to, že zanedbala pravidelné kontroly. Našťstie, nález sa podarilo operatívne odstrániť. „Som jedna z tých šťastnejších. Neviem čo by sa stalo, keby som sa nakoniec nenechala otestovať," doplnila Ester, ktorá sa momentálne snaží robiť osvetu a apelovať na ostatné ženy, aby neurobili rovnakú chybu ako ona.

Viac o téme: Ester DeeEsted Dohnalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu