Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zo slávneho herca je INÝ ČLOVEK: Stredoškolský lámač ženských sŕdc je minulosťou... Takto teraz vyzerá!

Zac Efron Zobraziť galériu (7)
Zac Efron (Zdroj: SITA)

LOUISIANA - Miláčik ženských sŕdc je zmenený na nepoznanie! Aj tak by sa dali opísať posledné fotky Zaca Efrona (35), ktorého paparazzi nafotili počas nakrúcania pripravovaného filmu s názvom The Iron Claw. V ňom si zahrá jednu z hlavných úloh. A práve kvôli nej sa herec dostal do neuveriteľnej formy, ktorú mu môže závidieť väčšina mužov.

O výzore známeho herca sa v poslednej dobe hovorí dosť často. Rozruch najskôr spôsobil na premiére filmu Greatest Beer Run Ever. Mnohí jedinci si pri pohľade na jeho zmenenú tvár mysleli, že za tým je ruka plastického chirurga.

V posledných dňoch však prekvapil opäť. Efron momentálne natáča drámu s názvom Iron Claw, ktorá mapuje životný príbeh rodiny Jacka Adkissona (†68). Ten sa preslávil v 50. a 60. rokoch minulého storočia ako wrestler.

V tomto období stvárňoval v ringu nemeckého vojaka menom Fritz Von Erich. S Adkissonom sa však život nemaznal a z jeho 6 synov až 5 zomrelo vo veľmi mladom veku. Jediný z nich, ktorý stále žije, je Kevin (65). Práve neho si vo filme zahrá spomínaný Efron.

Keďže Kevin išiel v šľapajách svojho otca a bol úspešný wrester, zodpovedala tomu aj jeho postava. A aby známy herec svoju rolu stvárnil čo najlepšie, rozhodol sa, že zapracuje aj na svojej figúre. Tvrdá drina sa očividne vyplatila, keďže momentálne jeho telo naozaj pripomína profesionálneho wrestlera.

FOTOGRAFIE PRIAMO z nakrúcania priniesol britský denník Daily Mail.

 

Viac o téme: Zac Efron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu