Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi herec sa zamiloval: Ehm, takúto ženu by ste vedľa neho fakt nečakali!

Zac Efron Zobraziť galériu (7)
Zac Efron (Zdroj: SITA)

BAYRON BAY - Zac Efron (32) rozhodne patrí medzi hollywoodskych fešákov. Sympatie dievčat si získal už pôsobením v High School Musical a aj dnes má množstvo fanúšičiek. Tie však majú smolu. Podľa najnovších informácií je herec zamilovaný a za svojou láskou sa dokonca plánuje presťahovať. Ako vyzerá žena, ktorá ho opantala?

Obyčajná šedá myška! Aj takto by sa dala okomentovať nová frajerka Zaca Efrona - Austrálčanka menom Vanessa Valladares. Zaľúbencov v uplynulých dňoch nafotili paparazzi v uliciach. Pri pohľade na zvláštne oblečenú brunetku s kratšími vlasmi by zrejme len málokto povedal, že ide o frajerku známeho fešáčika. 

Ako sa zahraničným médiácm podarilo zistiť, Efronova láska nepôsobí v šoubiznise, je čašníčkou. Herec ju spoznal počas návštevy kaviarne, kde sa spolu so štábom projektu, ktorý nakrúca pre Netflix, zastavili.

Zac je svojou obyčajnou frajerkou očarený a dokonca si plánuje u protinožcov kúpiť aj nejakú nehnuteľnosť. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či tento vzťah skončí svadbou. 

Zac Efron so svojou frajerkou Vanessou Valladares.
Zobraziť galériu (7)
Zac Efron so svojou frajerkou Vanessou Valladares.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Zac Efron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu