Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy herec šokuje zmenenou tvárou: Je za tým PLASTIKA?!

Zac Efron Zobraziť galériu (7)
Zac Efron (Zdroj: SITA)

TORONTO - Americký herec Zac Efron (34) sa včera objavil v Toronte na premiére filmu Greatest Beer Run Ever, kde stvárnil jednu z hlavných postáv. Na verejnosti sa tak objavil po prvýkrát od vtedy, ako sa verejne začalo riešiť, či umelec náhodou nepodstúpil plastickú operáciu.

Zac Efron sa na verejnosti objavil po prvýkrát, odkedy sa vyrojili špekulácie o tom, že podstúpil plastickú operáciu. Včera sa totiž objavil na premiére filmu Greatest Beer Run Ever, v ktorom si zahrali aj Russell Crowe či Bill Murray.

Zac Efron
Zobraziť galériu (7)
Zac Efron  (Zdroj: SITA)

Herec sa nedávno k dohadom, že podstúpil plastiku vyjadril. Tvrdí, že dramatické zmeny na jeho tvári, spôsobilo nepríjemné zranenie. Zac si totiž nešťastnou náhodou zlomil sánku o žulovú fontánu, keď sa pošmykol.

Len minulý týždeň pritom v rozhovore pre magazín Men's Health priznal aj ďalšie zdravotné problémy. Za všetko mohlo podľa jeho slov extrémne vyťaženie pri natáčaní filmu Baywatch, kvôli ktorému mal nastavený náročný režim. „Aby moja postava vyzerala čo najlepšie, užíval som diuretiká. Tie ma veľmi odvodňovali. Celé dni som jedol tie isté veci, aby som sa udržal vo forme. Pravidelne som vstával o 4 ráno, aby som si stihol pred natáčaním zacvičiť. A to aj vtedy, keď som skončil o pol noci. Prejavilo sa to na mojom duševnom zdraví, pociťoval som vtedy extrémnu únavu," povedal v rozhovore Zac.

Zac Efron a Dwayne Johnson si spolu zahrali vo filme Baywatch.
Zobraziť galériu (7)
Zac Efron a Dwayne Johnson si spolu zahrali vo filme Baywatch.  (Zdroj: Paramount Pictures)

Viac o téme: Zac Efron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu