Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Príčina smrti milovaného Hagrida (†72) je známa: Kolegyňa odhalila, že veľa pil!

Robbie Coltrane ako legendárny Hagrid Zobraziť galériu (4)
Robbie Coltrane ako legendárny Hagrid (Zdroj: Warner Bros)

LARBERT - Jeho životný štýl nebol veľmi príkladný! Keď sa na verejnosť dostali správy o tom, že herec Robbie Coltrane (†72) náhle zomrel, zarmútilo to hádam každého fanúšika legendárnej čarodejníckej ságy Harry Potter. V týchto dňoch je už známa aj príčina jeho úmrtia. Ako informovali viaceré zahraničné média, obľúbenému hercovi zlyhali orgány.

Portál Deadline informuje, že v úmrtnom liste herca menom Robbie Coltrane stojí, že príčinou jeho úmrtia bolo zlyhanie viacerých orgánov. Umelec mal trpieť sepsou, infekciou dýchacích ciest a srdcovým blokom. 

V minulosti mu bola diagnostikovaná cukrovka, trpel obezitou a nie je tajomstvom, že mal problémy s chôdzou. „V kolenách som nemal žiadnu chrupavku, len kosť na kosti. Bolesti som mával 24 hodín denne,” uviedol v jednom z rozhovorov obľúbený herec, za ktorým smútia aj mnohí kolegovia.  

Pomerne šokujúco vyzneli slová herečky Miriam Margolyes, ktorá si vo vyjadrení pre BBC nekládla servítku pred ústa. Poznamenala, že nad jeho zlým životným štýlom neraz dvíhala varovný prst. „Príliš pribral, hlupák! A bol tiež problém, že rád pil,” uviedla okrem iného vo svojom vyjadrení umelkyňa. Predstaviteľ legendárneho Hagrida vraj dokázal vypiť za deň fľašu whisky. Napriek tomu, že Miriam nebola s Robbieho životným štýlom stotožnená, mala ho veľmi rada. „Mal veľké srdce zo zlata. Bol veľký postavou, osobnosťou a srdcom. Bol veľmi výnimočný,” uzavrela. 

Miriam Margolyes účinkovala vo filme Harry Potter a Tajomná komnata.
Zobraziť galériu (4)
Miriam Margolyes účinkovala vo filme Harry Potter a Tajomná komnata.  (Zdroj: 2002 Warner Bros)

Viac o téme: Harry PotterRobbie Coltrane
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu