Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Herečka s vážnou diagnózou excelovala v tanečnej šou: Pohľad na jej posledný tanec rozplače aj vás!

Selma Blair v šou Dancing With the Stars Zobraziť galériu (6)
Selma Blair v šou Dancing With the Stars (Zdroj: ABC)

LOS ANGELES - Diváci obľúbenej tanečnou šou Dancing With the Stars boli v pondelok večer svedkami mimoriadne emotívnej chvíle. Herečka Selma Blair (50) totiž priznala, že musí zo súťaže odstúpiť. Svoj posledný tanec v podstate preplakala... A slzy ronili aj viacerí prítomní!

„Vieš, že som monitorovaná a som po celý čas pod dohľadom lekárov. Bola som ale na niektorých testoch a výsledky ukázali, že v súťaži ďalej nemôžem pokračovať. Snažila som sa najviac, ako som mohla,” uviedla v dokrútke Selma Blair. Jej tanečný partner Sasha Farber mal pre to samozrejme pochopenie.

Účasť v šou si vyžaduje náročné tréningy a kopec driny. Herečka, ktorej v roku 2018 diagnostikovali sklerózu multiplex, by si mohla spôsobiť vážne zranenia a komplikácie. „Bojím sa o tvoje zdravie. A to je hlavné,” reagoval s maximálnym pochopením profesionálny tanečník. 

50-ročná Selma patrila medzi horúcich favoritov súťaže. Odstúpenie preto nenesie vôbec ľahko. Navyše, chcela takto reprezentovať ľudí, ktorí kvôli určitým hendikepom alebo ťažkostiam nemajú toľko príležitostí. „Viem ale, že s tým nič nezmôžem. Budem v pohode,” uistila všetkých umelkyňa, ktorá sa neubránila slzám. A pochopiteľne, nebola jediná...

Viac o téme: Salma Blair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu