Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DRSNÉ zábery ťažko chorej herečky trhajú srdce: Povedali jej - Naplánuj si SMRŤ!

Selma Blair Zobraziť galériu (7)
Selma Blair (Zdroj: YouTube.com)

LOS ANGELES - Neubránite sa slzám! Nie je tajomstvom, že obľúbená herečka Salma Blair (49) zvádza boj so sklerózou multiplex. Závažné ochorenie jej lekári diagnostikovali v roku 2018. V týchto dňoch sa na internete objavil trailer na dokument s názvom Introducing, Selma Blair, v ktorom umelkyňa otvorene ukazuje, že uplynulé roky boli pre ňu mimoriadne náročné.

Galéria: Selma Blair

Už od 21. októbra bude na streamovacej platforme Discovery+ dostupný dokument s názvom Introducing, Selma Blair, ktorý zachytáva herečkin boj so sklerózou multiplex. Americká hviezda, známa napríklad z počinov Pravá blondínka, Veľmi nebezpečné známosti, či Hellboy sa dozvedela, že trpí týmto ochorením napádajúcim centrálnu nervovú sústavu v roku 2018. Jej zdravotný stav sa postupne zhoršoval a istý čas podstúpovala chemoterapie. 

DRSNÉ zábery ťažko chorej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube.com)

Ako prezrádza trailer, dokument zachytáva aj veľmi intímne zábery herečky, či obashuje videodenníky z nemocnice, kde podstupovala liečbu. „Povedali mi, aby som si naplánovala svoju smrť. Nie preto, že mám sklerózu multiplex, ale pre to, že s tou chorobou bojuem,” povedala Selma, ktorá mala napríklad problém s chôdzou, padali jej veci z rúk, nedokázala občas hovoriť a zhoršil sa jej zrak.

VIDEO: Trailer k dokumentu Introducing, Selma Blair.

Selma podstúpila sériu agresívnych chemoterapíí a ožarovaní. Následne na to, jej bola transplantovaná kostná dreň. Išlo o náročnú liečbu, avšak vyzerá to tak, že sa jej stav výrazne zlepšil. „Moja prognóza je skvelá. Ochorenie je teraz v kľudovom režime,” uviedla v nedávnom rozhovore pre magazín People herečka. 

DRSNÉ zábery ťažko chorej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube.com)

Obrovskou motiváciou, aby sa Blair nevzdala, je jej milovaný syn Arthur. „Nemám vôbec v úmysle ho teraz opustiť. Ľudia okolo mňa sa o mňa skvele starajú. Nikdy som nemala život rada. A teraz mám. Zvláštne, že: Prežíva, najlepšie obdobie v živote,” dodala Selma. 

DRSNÉ zábery ťažko chorej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube.com)

Viac o téme: Selma Blair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu