Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka tričko nepotrebuje: Aha, pretŕča sa do pol pása vyzlečená!

Selma Blair Zobraziť galériu (10)
Selma Blair (Zdroj: Instagram)

PALM SPRINGS - Odvaha jej nechýba! Reč je o známej herečke menom Selma Blair (48), ktorá koncom roka 2018 priznala, že trpí sklerózou multiplex a pri chôdzi si musí pomáhať paličkou. Tú držala v ruke aj keď sa pred pár dňami nechala zvečniť hore bez.

Selma Blair sa do povedmia verejnosti vryla najmä účinkovaním v počinoch Vreskot, Pravá blondínka, Veľmi nebezpečné známosti, Jednoducho sexi, Hellboy, či Matky a dcéry. Mladistvo vyzerajúca herečka sa aj v uplynulých rokoch výnimočne postavila pred kamery. Kariére sa naplno nemôže venovať kvôli zdravotným ťažkostiam. 

Brunetka totiž v roku 2018 priznala, že trpí sklerózou multipex, ku ktorej sa časom pridružili aj ďalšie zdravotné problémy. 

Symptická brunetka však nezabúda na svojich priaznivcov a followerov. Tých má na Instagrame zhruba 2,4 milióna a pravidelne ich zásobuje momentkami zo svojho súkromia. Príjemne prekvapila aj v týchto dňoch, keď na internet dala fotku, na ktorej pózuje odetá len v nohaviciach. Holý prsník si kvôli pravidlám instagramu prekryla bielou hviezdičkou. 

Selma Blair nepatrí medzi hanblivky. Svetu sa pokojne ukáže do pol pása vyzlečená.
Zobraziť galériu (10)
Selma Blair nepatrí medzi hanblivky. Svetu sa pokojne ukáže do pol pása vyzlečená.  (Zdroj: Instagram)
 

Viac o téme: Selma Blair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu