Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Oscarová herečka ohúrila na premiére: V MEGA výstrihu predviedla dokonalé prsia!

Jessica Chastain Zobraziť galériu (11)
Jessica Chastain (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Do očí jej pozeral málokto! O tom, že je herečka Jessica Chastain (45) talentovaná, niet pochýb. Veď má na konte sošku Oscara. Avšak treba uznať, že okrem nadania sa môže pochváliť aj brutálny šarmom. Ten predviedla aj na premiére počinu Dobrá sestra, kde ju nešlo prehliadnuť.

V pondelok mal na Filmovom festivale v Londýne svoju slávnostnú premiéru aj počin The Good Nurse. Ide o snímku natočenú podľa skutočných udalostí a príbeh ošetrovateľa Charlieho, ktorého médiá prezývali Anjel smrti. Ústredné postavy vo filme stvárnili Eddie Redmayne a Jessica Chastain. Tá stvárnila zdravotnú sestru a slobodnú mamičku Amy. 

VIDEO: Trailer k filmu Dobrá sestra. 

Ústredné postavy samozrejme na slávnostnom premietaní nemohli chýbať. Eddiemu robila garde jeho krásna manželka Hannah Bagshawe. Pozornosť však venoval aj svojej kolegyni Jessice, ktorá bola nepochybne hviezdou celej premiéry. 

Ryšavá kráska totiž mala na sebe oranžové šaty, ktoré pútali pozornosť nielen farbou, ale aj poriadne odvážnym výstrihom. Ten odhaľoval herečkine vnady, za ktoré sa hanbiť rozhodne nemusí. Čo na jej outfit hovoríte?

Jessica Chastain a Eddie Redmayne
Zobraziť galériu (11)
Jessica Chastain a Eddie Redmayne  (Zdroj: SITA)

Jessica Chastain
Zobraziť galériu (11)
Jessica Chastain  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jessica ChastainDobrá sestraThe Good Nurse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu