Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotná Penny z Teórie veľkého tresku: Rastúce BRUŠKO už neschová ani MEGA mikina!

Kaley Cuoco bruško už neschová. Zobraziť galériu (3)
Kaley Cuoco bruško už neschová. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Len pred mesiacom herečka Kaley Cuoco (36) oznámila fanúšikom, že čaká dieťa. Po dvoch nevydarených manželstvách sa tak zdá, že práve aktuálny partner Tom Pelphrey je jej osudovým mužom. Zaľúbenú dvojicu v týchto dňoch paparazzi nafotili na ceste z obchodu. A seriálová Penny už svoje tehotenské bruško neschová ani pod veľkou mikinou!

Len pred mesiacom sa na verejnosť dostala prekvapivá správa o tehotenstve herečky Kaley Cuoco. Tú verejnosť pozná najmä ako Penny zo seriálu Teória veľkého tresku. Po dvoch neúspešných manželstvách totiž mnohí ani netušili, že v jej živote je nejaký muž. A herečka rovno vyšla so správou, že s novým priateľom čaká dieťa. 

Galéria: Kaley Cuoco

Zároveň prezradila, že budú mať dievčatko a odhalila aj svoje malé tehotenské bruško. No odvtedy poriadne narástlo. Herečka totiž svoje tehotenské krivky už neschová ani pod veľkou mikinou. Dôkazom sú fotky, ktoré sa podarilo nafotiť americkým paparazzom. Budúca mamička so svojím partnerom práve vychádzala zo supermarketu a... Pozrite, aké bruško sa jej už črtá pod oblečením!

Tehotná Penny z Teórie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kaley Cuoco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu