Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdna herečka sa odvážnych outfitov nebojí: Aha, podprsenku nechala doma!

Florence Pugh Zobraziť galériu (4)
Florence Pugh (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - Meno krásky Florence Pugh (26) sa momentálne najviac spája s filmom Don't Worry Darling, kde stvárnila jednu z hlavných úloh. Táto herečka však na parížskych módnych dňoch ukázala, že zaujať vie aj inak, než hereckým talentom.

Prehliadka značky Valentino bola jednou z najočakávanejších udalostí, ktoré priniesol parížsky týždeň módy. Nenechalo si ju ujsť viacero celebrít. Zaujala napríklad ambasádorka tohto módneho domu - herečka Zendaya, ktorá prišla nahodená v outfite pripomínajúcom pavučinu.

Rovnako ale pútala pozornosť aj jej britská kolegyňa Florence Pugh, ktorá najnovšie predviedla svoj talent v snímke Don't Worry Darling. Tam si zahrala napríklad po boku Harryho Stylesa či Chrisa Pinea.

Film sprevádzalo viacero škandálov. Najskôr herečka a režisérka v jednom - Olivia Wilde otvorene kritizovala Shiu LaBeoufa za jeho prístup, pre ktorý sa ho rozhodla nahradiť jej terajším partnerom, spomínaným Harrym Stylesom. Následne sa strhla polemika o tom, že Harry počas premiéry opľul Chrisa Pinea.

Florence sa však žiaden z nepríjemných incidentov netýkal, a tak si užíva slávu a pozornosť spojenú s filmom plnými dúškami. To naposledy dokázala aj na spomínaných parížskych módnych dňoch, kde sa predviedla v priehľadnom outfite a bez podprsenky. Umelkyňa tak ukázala, že jej odvaha nechýba a nebojí sa provokatívnych kúskov.  

Florence Pugh nechala podprsenku doma. To bolo pri pohľade na ňu jasné každému.
Zobraziť galériu (4)
Florence Pugh nechala podprsenku doma. To bolo pri pohľade na ňu jasné každému.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Florence Pugh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu