Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ŠKANDÁL na premiére filmu v Benátkach: Hlavná hviezda OPĽULA kolegu!

Na premiére filmu nastala zaujímavá situácia, Zobraziť galériu (10)
Na premiére filmu nastala zaujímavá situácia, (Zdroj: Twitter)

BENÁTKY - Rieši ich celý internet! Premiéra filmu Don´t Worry Darling, ktorá sa konala v rámci Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach, bola veľkolepá. Avšak.. Už niekoľko týždňov sprevádzajú film viaceré kontroverzie a ďalšiu počas slávnostného premietania pridala jedna z hlavných postáv filmu - Harry Styles (28). Ten (zrejme) v istom momente opľul svojho hereckého kolegu.

Film Don´t Worry Darling vyvolával veľké diskusie už od ohlásenia, ktoré potvrdilo známu herečku Oliviu Wilde v úlohe režisérky. Odvtedy prípravu tejto snímky sprevádzali viaceré nezhody a aféry. Oliva najskôr vymenila svojho partnera Jasona Sudeikisa, s ktorým má dve deti, za Harryho Stylesa. Ten vo filme stvárnil jednu z hlavných úloh. Popový spevák sa spočiatku vo filme objaviť vôbec nemal. Jeho rolu mal pôvodne stvárniť Shia LaBeouf, ktorý mal ale s režisérkov nezhody.

Problémy sa nevyhli ani premiére na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach. Video, ktoré sa šíri rýchlosťou svetla všetkými sociálnymi sieťami, totiž šokovalo väčšinu priaznivcov Harryho Stylesa. Podľa mnohých totiž opľul svojho hereckého kolegu Chrisa Pinea.

Na sociálnych sieťach sa okamžite strhla debata o tom, prečo, a či to vôbec spevák urobil. Kým jedna skupina je presvedčená, že ho Harry skutočne opľul, druhá speváka obraňuje a popiera, že by k tomz došlo.

„Drzosť Harryho Stylesa opľuť svojho kolegu... Sedím tu s otvorenými ústami. Je neskutočne odporný," napísal jeden z komentujúcich. „Možno len Chrisovi niečo povedal a preto zareagoval. Vyzerá to, že mu Chris aj odpovedal. Neviem, ale príde mi ťažko uveriteľné, že by ktokoľvek niekoho opľul, keďže boli natáčaní z 19-tich rôznych uhlov," pridal sa ďalší.

Medzi diskutujúcimi sa našli aj názory, že Harry si pri usádzaní sa len akoby odfúkol a pri tom nevedomky a nechtiac Chrisa zasiahol.

 

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu